اخبار > جلسه درون بخشی اصول و اقدامات اجرایی برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سال 96 برگزار گردید.

در تاریخ 96/11/25 جلسه درون بخشی اصول و اقدامات اجرایی برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سال 96 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان ، رئیس مرکز بهداشت و کلیه مسئولین واحد های  ستادی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر رخشانی مدیر شبکه ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت همکاران مطالبی را در خصوص اهمیت اجرای برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال ، اهمیت ارائه آموزش به خانوار ها در خصوص واکسن فلج اطفال ، رعایت شرایط نگهداری واکسن بیان نمودند

ایشان در ادامه گفت : با توجه به محدودیت منابع و امکانات همکاران با هماهنگی و برنامه ریزی صحیح حداکثر استفاده را از امکانات موجود بنمایند.

آقای دکتر خاشی ریاست محترم مرکز بهداشت گفت : با توجه به اهمیت واکسناسیون کلیه کودکان زیر 5 سال به نقاط کور و مرزهای تحت پوشش مراکز توجه شود .

لازم است  کلیه تیم ها کارت شناسایی و کاور داشته باشند. اطلاع رسانی مردم قبل از شروع طرح انجام گردد.

در ادامه آقای کرد مسئول بیماریها : هدف از پاکسازی و لکه گیری و استراتژی های برنامه ریشه کنی بیماری فلج اطفال بیان نمودند

ایشان در ادامه :  ایمنسازی جاری کودکان با واکسن خوراکی و روزهای ملی که در سال 73 و پاسخ به بروز موارد فلج شل حاد و نظام مراقبت و ایمنسازی تکمیلی و فواید عملیات واکسیناسیون پولیو و انجام طرح با حساسیت تمام با نظارت صحیح و به موقع و کامل کارشناسان ستادی و تعریف دقیق مسئولیت ها و برطرف نمودن مشکلات و چالش ها در حین طرح و همکاریهای بین بخشی و محاسبه دقیق جمعیت هدف بطور مشروح و کامل توضیحات لازم را ارائه نمودند.

1396/11/25 ١٠:٥٥ News, Events ١٧٤٥٩

اخبار

در راستای طرح تکریم ارباب رجوع "ميز خدمت " در مرکز بهداشت شهرستان خاش مستقر میشود
بازدید کارشناسان ارشد محترم مرکز مدیریت بیماریهاری واگیر وزارت بهداشت و درمان از شهرستان خاش
جلسه هماهنگی عیدسعید فطر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش برگزار شد
بازدید سرزده فرماندار شهرستان خاش از شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
هفته ملی بدون دخانیات با شعار ملی : ( قلیان سمی برای سلامت خانواده )
برگزاری جلسه بررسی عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاهها در سامانه سیب
*** تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان:
جلسه شورای بهداشت شهر نوک اباد برگزار شد
27اردیبهشت- روز جهانی فشار خون
روز جهانی فشارخون - 17 می 2018 میلادی (27 اردیبهشت 1397)
عیادت از بیماران بستری در بخش تالاسمی بیمارستان امام خمینی(ره) خاش
اولین مجمع سلامت شهرستان خاش برگزار شد.
برگزاری کارگاه استانی 1روزه مشاوره و آزمایش (HIV PIT)در شهرستان خاش
به مناسبت روز جهانی آسم (12 اردیبهشت) ۸ راهنمای خودمراقبتی در مبتلایان به آسم
اولین دوره مسابقات فوتسال شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش در هفته سلامت
برگزاری همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی کارکنان حوزه بهداشت ودرمان و مردم در آخرین روز از هفته سلامت در شهرستان خاش