اخبار > جلسه درون بخشی اصول و اقدامات اجرایی برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سال 96 برگزار گردید.

در تاریخ 96/11/25 جلسه درون بخشی اصول و اقدامات اجرایی برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سال 96 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان ، رئیس مرکز بهداشت و کلیه مسئولین واحد های  ستادی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر رخشانی مدیر شبکه ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت همکاران مطالبی را در خصوص اهمیت اجرای برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال ، اهمیت ارائه آموزش به خانوار ها در خصوص واکسن فلج اطفال ، رعایت شرایط نگهداری واکسن بیان نمودند

ایشان در ادامه گفت : با توجه به محدودیت منابع و امکانات همکاران با هماهنگی و برنامه ریزی صحیح حداکثر استفاده را از امکانات موجود بنمایند.

آقای دکتر خاشی ریاست محترم مرکز بهداشت گفت : با توجه به اهمیت واکسناسیون کلیه کودکان زیر 5 سال به نقاط کور و مرزهای تحت پوشش مراکز توجه شود .

لازم است  کلیه تیم ها کارت شناسایی و کاور داشته باشند. اطلاع رسانی مردم قبل از شروع طرح انجام گردد.

در ادامه آقای کرد مسئول بیماریها : هدف از پاکسازی و لکه گیری و استراتژی های برنامه ریشه کنی بیماری فلج اطفال بیان نمودند

ایشان در ادامه :  ایمنسازی جاری کودکان با واکسن خوراکی و روزهای ملی که در سال 73 و پاسخ به بروز موارد فلج شل حاد و نظام مراقبت و ایمنسازی تکمیلی و فواید عملیات واکسیناسیون پولیو و انجام طرح با حساسیت تمام با نظارت صحیح و به موقع و کامل کارشناسان ستادی و تعریف دقیق مسئولیت ها و برطرف نمودن مشکلات و چالش ها در حین طرح و همکاریهای بین بخشی و محاسبه دقیق جمعیت هدف بطور مشروح و کامل توضیحات لازم را ارائه نمودند.

1396/11/25 ١٠:٥٥ News, Events ١٧٤٥٩

نمایش اخبار

برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی نظام مراقبت فلج شل حاد
برپایی نمایشگاه عکس به مناسبت حماسه آزادسازی خرمشهر
برگزاری جلسه گزارش عملکرد بهداشت و درمان شهرستان خاش با حضور فرماندار محترم و سایر اعضا پیرامون
یررسی اپیدمیولوژیک مشکلات بهداشتی منطقه چاه سالار کارواندرتوسط تیم واکنش سریع
برپایی ایستگاه سلامت با هدف اطلاع رسانی در خصوص بسیج ملی کنترل فشار خون بالا
اجرایی شدن طرح مداخلاتی پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان با همکاری داوطلبین
بررسی عملکرد کارگروه های ستادی در خصوص بسیج ملی کنترل فشار خون بالا
مراسم گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر
مراسم گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر با حضور روسا و مدیران ادارات در دانشگاه پیام نور برگزار گردید.
برگزاری جلسه هم اندیشی با علما و ائمه جمعه در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون بالا
جلسه گزارش دهی کارگروه های بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در تاریخ 30/2/98 برگزارگردید.
3236 فرد مبتلا به فشار خون بالادر خاش شناسایی شدند
جلسه آموزشی در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون بالا جهت پزشکان ، کاردانان و بهورزان در تاریخ 25/2/98 در مرکز بهداشت برگزار گردید .
کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش برگزار شد
همزمان با شروع بسیج ملی کنترل فشارخون بالا جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در تاریخ ۱۳۹۸/۲/۲4 در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار گردید
استان سیستان و بلوچستان از استانهای دارای آزمایشگاه ژنتیک تالاسمی فعال در کشور
بازدید رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش از مرکز خدمات جامع سلامت سبزگز