اخبار > در مورخ 96/9/11کمیته بهداشت کشاورزی با حضور اعضای آن در محل جهاد کشاورزی شهرستان بر اساس دستورالعمل و تفاهم نامه استانی مبنی بر تشکیل کمیته برگزار گردید.




در ابتدای جلسه مهندس طوقی مدیریت محترم جهاد کشاورزی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین به بیان اهداف این طرح پرداختند و نقش کشاورزی در سلامت غذا( مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری) و  حفظ منابع طبیعی و محیط زیست ( استفاده از  سموم و کودهای شیمایی) و سلامت شاغلین ضروری دانستند و بیان داشتند وجود مخاطرات و عوامل زیان آور در بخش روستایی و بروز بیماری های منتقله از این طریق نیازمند برنامه ریزی و هماهنگی بین بخشی می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، آقای  دکتر خاشی ریاست محترم مرکز بهداشت ضمن تشکر از حاضرین شرکت کننده بیان داشتند با توجه به دامنه وسیع فعالیت های کشاورزی و گستردگی و پراکندگی واحدهای کشاورزی و اینکه کلیه افراد در یک خانواده اعم از مرد، زن، کودک و نوجوان و میانسالان  در گیر هستند ، در جامعه امروز علاوه بر کشاورزی سنتی خطرات و حوادث ناشی از دستگاه های مکانیکی  در بخش کشاورزی صنعتی مزید بر علت گردیده است؛ که این خود زمینه بروز حوادث ناشی از کار و از دست دادن نیروی کار را فراهم کرده است همچنین حوادث این بخش را طبق آمار ILO  سالانه 170000  نفر کشته اعلام کردند. (به دلیل حوادث و مسمومیتها) و عنوان کردند سومین شغل پرخطر دنیا بعد از کار در معادن و صنایع راه و ساختمان دانستند و در ادامه در زمینه چگونگی تشکیل کمیته  های مشترک در آینده  و تعیین اولویتها ی مربوطه توضیحاتی ارایه دادند و یاد آور شدند که مهمترین رکن در بحث سیستم بهداشت و درمان آموزش بهداشت می باشد.

در ادامه آقای مهندس آزادی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان به پاره ای از توضیحات در خصوص پروفایل شیمیایی شهرستان پرداختند و در پایان خانم مهندس زمانی کارشناس بهداشت حرفه ای گزارشی از فعالیتهای انجام شده در این خصوص و همین طور به جزئیات انجام معاینات شاغلین در کارگاه ها و واحدهای کشاورزی توسط پزشکان طرح خانواده و گروه های هدف و برنامه ریزی جهت بازدید و آموزش آنها پرداختند.


1396/09/12 ١٠:٠٦ News, Events ١٦٩٤٥

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آخرین عناوین خبری


محتوای مرتبط