اخبار > اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی در بین دانش آموزان خاش

مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش: اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی به منظور مقاوم سازی دندانها و پیشگیری از پوسیدگی دندانها در بین 27 هزار دانش آموز ابتدایی شهرستان،از نیمه دوم مهرماه با تعامل و همکاری مدیریت محترم آموزش و پرورش شهرستان خاش ، نوک آباد و بخش ایرندگان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت : ۱2۰ نفر مراقب سلامت و ۸ دندانپزشک، طرح وارنیش فلورایدتراپی را به منظور افزایش سلامت دهان و دندان و استحکام مینای دندان دانش آموزان اجرا می‌کنند.
نوبت اول این طرح در مدت دو ماه، مهر و آبان امسال در 324 مدرسه  ابتدایی شهرستان اجرا می‌شود و نوبت بعدی طرح، فروردین و اردیبهشت سال آینده اجرا خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش افزود: برای اجرای طرح مرحله اول وارنیش فلورایدتراپی، ۵۰۰ میلیون ریال از منابع داخلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اختصاص یافته و خدمات آن برای همه دانش آموزان رایگان است.
دکتر رخشانی یادآور شد: آموزش روش صحیح مسواک زدن تهیه خمیر دندان حاوی فلوراید و استفاده از نخ دندان ، ارائه رژیم غذایی سالم و استفاده از شیر ولبنیات، طرح فلوراید تراپی و ویزیت دوره‌ای دندانپزشکی در اولویت کاری شبکه بهداشت و درمان قرار دارد.

1396/08/17 ٠٨:٤٢ News, Events ١٦٧٩٣

آخرین عناوین خبری